Címkék

, , , , , , , , ,

Hát ez is megvan! 🙂 Létrejött egy Facebook-csoport, a Betűleves egészségcsoport. Nekem ez hatalmas dolog. Mert egy mérföldkő a kis személyes alkotói történetemben, illetve elsősorban azért, mert így sokkal jobban megismerhetlek Benneteket. Beszélhetek Veletek, kérdezhettek, közvetlenül és személyesebb légkörben. Mert imádok “Veletek lenni”. 🙂

Azt szeretném, hogy jó legyen. Hogy sikerüljön, hogy megéljük mindannyian azt az érzést, amikor kompromisszumok nélkül teljesül egy álmunk. Nem szerencsével, nem mások hátán felkapaszkodással, hanem kőkemény melóval, akarattal, kitartással, verítékkel, ami mind-mind a miénk lesz. A dicsőséggel és a bámulatos eredményekkel együtt.

Hogy ne kelljen egyedül, szinte titokban végiglépkedni az úton, hanem foghassuk egymás kezét, és felhúzhassuk azt, aki épp elbotlott, hasra esett. Hogy legyen egy hely, ahol nem kapjuk meg az “ugyan minek csinálod?” vagy a “csak a kedvemért egyél belőle, ennyitől nem lesz bajod” maszlagot. Hogy megoszthassuk egymással azokat a kételyeket, kérdéseket, gondolatokat, segélykiáltásokat, amik egy ilyen hosszú és küzdelmes, de gyönyörű folyamatot kiköveznek. Semmi nem jön könnyen, ami igazán jó.

Mert nem hiszem, hogy van ember a világon, akinek a csúcsforma, a teljesítmény, a gyönyörű alak, a hibátlan vérkép vagy a szép izomzat az ölébe hullik. Mindannyian harcosok vagyunk, mind-mind szembetalálkozunk a démonjainkkal: lustasággal, éhséggel, nassolási rohamokkal, kilengéssel, a pesszimista gyengeséggel, elcsüggedéssel, stagnáló istenverte holtpontokkal, amikor minden mindegy…

Emberből vagyunk. Viszont ott ül a vállunkon a saját csodálatos jellemünk az akaraterővel, az optimizmussal, a koncentrálással és mindazzal a “megcsinálom”-hozzáállással, ami OTT VAN. Benned, bennem, a többiekben. Hogy ráhúzol még egy ismétlést, még tíz métert, még öt percet. Hogy a pénztárnál álláskor nem dobsz be egy csokit a kosaradba, csak mert a polc mellett kell állni tíz percig. Hogy csirkét eszel vacsorára tészta helyett. Hogy eldobod a cigit. Bármi. Mert képes vagy rá, képesek vagyunk rá, és meg fogjuk mutatni. Az istenit neki!

Nem irigykedve, szégyenkezve akarunk állni a strandon jövő nyáron. Nem ötödikek akarunk lenni a sportversenyen. Egyáltalán: el fogunk indulni a versenyen és végigcsináljuk. Nem akarjuk tovább nézegetni párás szemmel a régi farmerokat. Nem akarunk megalkuvásból eggyel nagyobbat venni! Igaz?

Szóval akik még nem értesültek róla: megszületett a közösség, ahol mindenki otthonra lelhet, aki az utóbbi sorokban magára ismert. 🙂 Hogy az elhatározás megszülessen és a lelkesedés kitartson, ameddig kell. Én ott leszek, segítek, várlak.

Igen. Ez a mi évünk lesz.

Igen. Ez a mi évünk lesz.

Reklámok