Címkék

, , , , ,

logo_fbSzia Világ!

Régóta érlelődött bennem egy olyan blog megalkotása, amivel segíthetek. Nektek, igényes lányoknak, nőknek, netán még férfiaknak is, akik törődnek magukkal, környezetükkel, és szeretik, ha magukból a legtöbbet kihozva nézhetnek tükörbe minden reggel. Mivel olyan szerencsés ember vagyok, aki születésétől kezdve kapta az információkat, szemlélet-alakító “leckéket” és a nevelés kapcsán rengeteg kincset e témákban (egészség, szépség, fitness, táplálkozás, sütés-főzés, szemlélet és stílus…), szeretném ezt mostantól megosztani Veletek.

Azért, hogy jobb legyen Nektek, többet tudjatok meg az egészségről, a jó közérzetről, a természetes szépségről és arról, hogyan teljesedhetünk ki mi, hétköznapi emberek a magunk kis világában anélkül, hogy rámenne a gatyánk, vagy sebészkéshez és pszichológushoz kellene fordulni. Nem, nem kell. Szeretném átadni Nektek mindazt a gyakorlati tudást, azokat a tippeket, tanácsokat, recepteket, praktikákat, amikkel jobbá tehetjük mindennapjainkat, magabiztosabbá és vidámabbá lelkünket, üdébbé megjelenésünket és testünket. Mindezt egy lelkes, nagyon alapos és a világ felé mosolyogva forduló fiatal nő mutatja meg Nektek.

Nincs szaktudásom vagy diplomám egészségtanból vagy egyéb tudományterületből, melyek ehhez kapcsolódnak. Hajt viszont a folyamatos és nagyétkű tudásvágy, a maximalizmus, az igényesség önmagamra és környezetemre, valamint az a rengeteg pozitív visszajelzés, amit az utóbbi időben kaptam ismerősöktől és ismeretlenektől, s melyek biztosítanak afelől, hogy jó úton járok és hasznos, amit itt létrehozok. A sok-sok “szuperság” mellé pedig mindig társulni fog az a közvetlenség, humor, szókimondó őszinteség és töretlen pozitív szemlélet, ami én vagyok. Fogadjátok olyan szeretettel, ahogy én adom Nektek!

Reklámok